Jeg har ikke fået min bestilling sendt til mig. Hvad gør jeg?

Hvis du har lavet en bestilling på 2XU.DK så kan du logge ind på din brugerkonto ved at klikke på ”Log ind” øverst i højre hjørne på webshoppen 2XU.DK. Hvis du ikke har et password klikker du på ”Glemt dit password?” og oplyser om din registrerede e-postadresse, så sendes et link til din oplyste e-post så du kan gendanne dit password.

Log ind på ”Min Side” i vor webshop. Der kan du følge din bestilling ved at klikke på ordrehistorik og derefter på pakkesporing. For at kunne spore din bestilling kan du også anvende sporingsnummeret du fik sendt per e-post i forbindelse med leveringsbekræftelsen. Dette kan gøres direkte på: https://tracking.postnord.com/dk.

Hvis du ikke får et svar på det som du er i tvivl om, kan du kontakte os ved at klikke på ”Send en anmodning” her på siden. Du vil få svar inden for 24-48 timer på hverdage (mandag-fredag).

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.