Der er mange kompressionsvaremærker at vælge i mellem, hvorfor vælge 2XU?

2XU har været det officielle valg af Australian Institute of Sport (AIS) siden 2009. 2XU er kendt som markedets ledende producent af højtpræsterende kompressionsbeklædning.

2XU var det eneste varemærke som blev udvalgt til at blive ”Official Compression Partner” til AIS og dets atleter samt tilhørende forsknings- og udviklingsprogram.

Ved at anvende de seneste innovationer indenfor materialer og væveteknikker er 2XU ledende på markedet hvad angår produktudvikling af kompressionsbeklædning. Vore produktudviklere arbejder side om side med eksperter og institutter som AIS for at opnå den vindende kompressions formel – beklædning som er kraftigere, mere holdbare, mere komfortable og som giver betydelige fordele for brugeren.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.