Jeg har ikke fått tilsendt min ordre. Hva gjør jeg?

Hvis du har gjort en bestilling på 2XU.NO kan du logge inn på din brukerkonto ved å klikke «LOGG INN» øverst i høyre hjørne på 2XU.NO. Hvis du ikke har et passord, klikker du på «Glemt passord?». Nytt passord vil bli sendt til email-adressen du har oppgitt.

Logg deg inn på «Min Side» i vår nettbutikk. Der kan du følge din ordre ved å klikke på «ordrehistorikk» og deretter «Pakkesporing». For å spore din ordre kan du også bruke sporingsnummeret du fikk sammen med leveransebekreftelsen, direkte på http://sporing.bring.no/index.html.

Hvis du ikke finner svar kan du ta kontakt med oss ved å klikke på «Send oss en henvendelse» øverst i høyre hjørne her på siden. Du vil få svar innen 24-48 timer på ukedagene (mandag-fredag).