Når vil min reklamasjon bli refundert?

Vi vil behandle din retur så snart vi har mottatt og vurdert din reklamasjon. Du vil motta en email med informasjon om at din reklamasjon er ferdig behandlet.

Har du betalt med kort vil pengene automatisk settes tilbake på samme konto som ved innbetaling. Har du betalt med faktura vil Klarna kontakte deg med spørsmål om hvilken konto du vil ha pengene tilbake på. Står fakturaen ubetalt kan du på forhånd kontakte oss på kundeservice slik at vi kan utsette forfallsdatoen. Da vil fakturaen helt enkelt makuleres / oppdateres når returen kommer inn. Kontakt oss ved å klikke på «Send oss en henvendelse» øverst i høyre hjørne her på siden.