Hvordan bruker jeg min rabattkode?

Vi har gjort det enkelt for deg å benytte deg av denne tjenesten.

Du må være innlogget for å bruke rabattkoden. Klikk på «Logg inn» øverst til høyere hørnet på nettsiden.

Hvis du ikke allerede er registrert kunde, klikk på «Logg inn» og på «Registrer meg som kunde...». Tast inn din data og klikk på «Registrer meg».

Deretter kan du følge disse enkle stegene:
- Legg til de ønskede produktene i handlekurven
- Klikk på handlekurven og «Til Kassen»
- Tast inn din kode i den hvite boksen som heter «Rabattkode» i kassen
- Klikk «Legg til»
- Kodens verdi vil bli trukket fra totalbeløpet

Dersom beløpet ikke trekkes fra kan du ta kontakt med vår kundeservice ved å klikke på «Send oss en henvendelse» øverst til høyre på denne siden og vi vil hjelpe deg.