Hvordan vet jeg om min ordre er klargjort for sending og hvordan kan jeg spore bestillingen?

Når ordren din er godkjent vil du motta en email med informasjon for å kunne spore sendingen.

Logg deg inn på «Min Side» i nettbutikken vår. Her kan du følge din ordre ved å klikke på ordrehistorikk og deretter pakkesporing. For å spore din ordre kan du også bruke sporingsnummeret, som du fikk sammen med levereringsbekreftelsen, direkte på http://sporing.bring.no/index.html