Det er mange kompresjonsmerker å velge mellom, hvorfor velge 2XU?

Det offisielle valget til Australian Institute of Sports (AIS) siden 2009, har vært 2XU som er anerkjent som markedets ledende produsent av høyytelseskompresjonsplagg.

2XU var det eneste merket som er valgt til å bli den “Official Compression Partner” til AIS for sine utøvere og tilhørende forskning- og utviklingsprogram.

Ved å bruke de nyeste innovasjonene innen materialer, og veveteknikker, er 2XU ledende på markedet i produktutvikling innen kompresjon. Våre utviklere jobber side om side med eksperter og instituter som AIS, for å oppnå den beste formelen hva gjelder kompresjon – plagg som er kraftigere, mer holdbare, mer komfortable og med betydelige fordeler for brukeren.