Hur kan jag se mina beställningar?

Om du har gjort en beställning på 2XU.SE så kan du logga in på ditt användarkonto genom att klicka på ”Logga in” överst i högra hörnet på webbshopen 2XU.SE. Om du inte har ett lösenord klickar du på ”Glömt ditt lösenord?” och ange din registrerade e-postadress, så skickas en länk till din angivna e-post så du kan återställa ditt lösenord.

Under fliken ”Orderhistorik” kan du se alla dina beställningar.