Jag har inte fått min beställning skickad till mig. Vad gör jag?

Om du har gjort en beställning på 2XU.SE så kan du logga in på ditt användarkonto genom att klicka på ”Logga in” överst i högra hörnet på webbshopen 2XU.SE. Om du inte har ett lösenord klickar du på ”Glömt ditt lösenord?” och ange din registrerade e-postadress, så skickas en länk till din angivna e-post så du kan återställa ditt lösenord.

Logga in på "Min Sida" i vår webbshop. Där kan du följa din beställning genom att klicka på orderhistorik och därefter på paketspårning. För att spåra din beställning kan du också använda dig av spårningsnumret du fick skickad per e-post i samband med leveransbekräftelsen. Detta kan göras direkt på: https://tracking.postnord.com/se

Om du inte hittar svar på det du undrar över, kan du kontakta oss genom att klicka på ”Skicka en förfrågan” här på sidan. Du kommer få svar inom 24-48 timmar på vardagarna (måndag-fredag).