När kommer min reklamation att återbetalas?

Vi behandlar din retur så snart vi har mottagit och utvärderat din reklamation. Du kommer få en e-post med information om att din reklamation är färdigbehandlat.

Om du har betalat med kort kommer pengarna att återbetalas till samma konto. Om du har betalat via faktura kommer Klarna kontakta dig och fråga vart beloppet ska utbetalas. Om fakturan är obetald kan du på förhand kontakta oss på kundservice så att vi kan förlänga förfallodatumet. Då kommer fakturan makuleras/uppdateras när returen kommer in. Kontakta oss genom att klicka på ”Skicka en förfrågan” här på sidan.