Hur använder jag min rabattkod?

Vi har gjort det enkelt för dig att använda denna tjänst.
Du måste vara inloggad för att använda rabattkoden. Klicka på ”Logga in” överst till högra hörnet på webbshopen.
Om du inte redan är en registrerad kund så klickar du på ”Logga in” och sedan på ”Registrera mig som kund…”. Ange dina uppgifter och klicka på ”Registrera mig”. Du kan i samband med registreringen även ange en rabattkod i fältet Rabattkod. Eller så kan du även följa följande steg:
- Lägg till de önskade produkterna i varukorgen
- Klicka på varukorgen och ”Till Kassan”
- Under varukorgen och totalsumman i kassan kan du ange din rabattkod. Klicka på texten ”Rabattkod”, och lägg sedan in din kod i den vita boxen
- Klicka ”Lägg till”
- Kodens värde kommer dras av från totalbeloppet

Om beloppet inte minskas i enlighet med rabattkoden kan du kontakta vår kundservice genom att klicka på ”Skicka en förfrågan” här på sidan.