Det är många kompressionsvarumärken att välja mellan, varför välja 2XU?

2XU har varit det officiella valet till Australian Institute of Sport (AIS) sedan 2009. 2XU är känt som marknadens ledande producent av högpresterande kompressionsplagg.

2XU var det enda varumärket som blev valt att bli “Official Compression Partner” till AIS och för sina atleter samt tillhörande forsknings- och utvecklingsprogram.

Genom att använda de senaste innovationerna inom material och vävtekniker är 2XU ledande på marknaden i produktutveckling av kompressionsplagg. Våra produktutvecklare jobbar sida vid sida med experter och institut såsom AIS för att uppnå den vinnande kompressions formeln – plagg som är kraftigare, mer hållbara, mer komfortabla och som ger betydliga fördelar för användaren.